fizetési módok

Utánvét

Utánvétes fizetési mód esetén a csomagod azonnal útnak indítjuk, ha a megrendelt termékek raktáron vannak. A 15:00 -ig leadott megrendeléseket még aznap átadjuk a futárnak kézbesítésre. A csomagot a feladást követő munkanapon szállítja ki a futárszolgálat és a megrendelésed a kézbesítő futárnak tudod kifizetni. Utánvétes fizetési mód pillanatnyilag csak a Magyarországi kézbesítések esetén választható.

Előreutalás

Előreutalásos fizetési mód esetén csomagodat a megrendelésed végösszegének számlánkra való beérkezése után adjuk át a futárnak kézbesítésre.

Bankkártya

Weboldalunkon fizethetsz elektronikus fizetésre alkalmas Visa, és Mastercard bankkártyákkal. A fizetés a szolgáltató oldalunkba ágyazott biztonságos felületén történik, a bankkártya adatokhoz csak a szolgáltató fér hozzá. Bankkártyás fizetés esetén csomagodat azonnal átadjuk kézbesítésre a futárnak. Amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak, a 15:00-ig leadott megrendeléseket még aznap útnak indítjuk.
Nagyobb összegű megrendelések esetén előfordulhat, hogy a bankkártyával való visszaélések elkerülése érdekében a személyazonosság igazolását kérjük emailben, a rendelés teljesítését megelőzően.

Paypal

Paypal fizetési mód esetén csomagod azonnal útnak indítjuk, ha a megrendelt termékek raktáron vannak. A 15:00 -ig leadott megrendeléseket még aznap átadjuk a futárnak kézbesítésre.

Személyes átvétel üzletünkben

A megrendelt termékeket nyitvatartási időben átveheted személyesen is üzletünkben a 1061 Budapest, Paulay Ede utca 22-24. címen. Üzletünkben fizethetsz készpénzzel és bankkártyával is.