Native Instruments Traktor Kontrol S5

USB/MIDI DJ kontroller,4ch,STEMS,Traktor,LCD

Native Instruments Traktor Kontrol S5

USB/MIDI DJ kontroller,4ch,STEMS,Traktor,LCD
Raktárkészlet: Csupán néhány darab maradt
243 900 HUF
Figyelem: ez a termék csak meghatározott mennyiségben rendelhető
Termék részletek

Description

Native Instruments Traktor Kontrol S5

A Native Instruments Traktor Kontrol S5 egy 4 deck-es, minden egyben DJ kontroller, amely az első használatkor máris kényelmesen használható.

Az időtálló funkciókat kombinálja a nagy felbontású kijelzővel és érintés érzékeny vezérlőkkel a kreativitásod érdekében. A Stems vezérlés segítségével pedig megtapasztalhatod a legmodernebb DJ-zés élményét egy kompakt, sziklaszilárd rendszerben.

Stems ready:

A Stems a DJ-zés egy teljesen új módja. A Stem file egy nyitott, több csatornás audio file amely az adott track-et négy részletben tartalmazza: bass, drums, vocal és melody például. Mivel minden elem külön rendelkezésre áll, ezért mostantól úgy keverhetsz, mint azelőtt még soha. A Native Instruments Traktor Kontrol S5 által minden szükséges Stems funkciót elérsz menet közben, szerkesztés, mash-up, acapella, stb. Az előadást tovább színezheted azáltal, hogy effekteket adhatsz a Stems elemekhez, például reverb-et a vokálhoz, delay-t a basszushoz, stb.

Nagyfelbontású kijelzők:

A Native Instruments Traktor Kontrol S5 két nagyméretű, ultra éles kijelzője által a Traktor Pro 2 szoftvert közvetlenül a készüléken láthatod. Keresheted a következő track-et, monitorozhatod az effekteket, láthatod a Stems elemeket négy egymás fölött elhelyezett hullámformán, mindezt ragyogó színekben. Csak érints meg egy gombot, és láthatod, ahogy a traktor reagál a mozdulataidra.

A Traktor Pro szoftverre fejlesztve:

A Native Instruments Traktor Kontrol S5 beépített akadálymentes vezérlést biztosít a Traktor Pro 2 szoftverhez, amelyet számos profi használ világszerte. Mélyedj el a Stems világában, személyre szabható felületben és az akadálytalan iTunes integrációban.

Audio interface:

A Native Instruments Traktor Kontrol S5 beépített hangkártyája számos csatlakozási lehetőséget, valamint 24 bit/48 KHz tűéles audio jelfeldolgozást biztosít bármilyen hangrendszerre csatlakoztatva. A master kimenet RCA és XLR csatlakozón is beköthető, a kontrol kimenet pedig nagy jack segítségével könnyedén bedugható bármilyen monitor hangfalba. Az AUX bemenet segítségével további külső eszköz, CD lejátszó, MP3 lejátszó vagy mikrofon csatlakoztatható.