Novation Launchpad Pro

USB/MIDI Pad kontroller, 64 RGB pad, 32 gomb, MIDI

Novation Launchpad Pro

USB/MIDI Pad kontroller, 64 RGB pad, 32 gomb, MIDI
Raktárkészlet: elérhető
79 900 HUF
Figyelem: ez a termék csak meghatározott mennyiségben rendelhető
Termék részletek

Description

3 év teljeskörű garancia és 5 év szavatosság jár minden Friendlyhouse-nál vásárolt Novation termékhez a www.novation.hu oldalon történő termékregisztráció esetén.

Novation Launchpad Pro

Az ikonikus Luanchpad továbbfejlesztett változata. RGB világítású pad-ok, velocity és nyomásérzékeny padok segítségével kiszélesíti a zeneszerkesztésről eddig elképzelt gondolataidat. A Novation Launchpad Pro egy hangszer, kifejezetten élő előadásokhoz tervezve. Az RGB padok pontosan olyan színben világítanak, mint az Ableton klipjeinek beállítása, így mindig tudod épp mit vezérelsz vele. Note módban automatikusan kapcsol dob vagy instrument eszközök között. Minden kábelt tartalmaz, amire szükséged lehet, hogy rögtön használatba vedd.

Ì 64 RGB háttérvilágított velocity és nyomásérzékeny gomb

Ì 32 RGB háttérvilágított kör alakú gomb

Ì setup gomb

Ì előlapi LED csík

Ì narancs gumi alsó rész

Ì strapabíró USB csatlakozó

Ì két MIDI csatlakozó átalakítókkal

Ì tápcsatlakozó

Ì bekapcsológomb

Ì USB tápellátás

Ì tartozék 12V tápegység

Novation Launchpad Pro

A Novation Launchpad Pro a legegyszerűbb és legjobb módja dinamikus, kifejező produkciók létrehozásának Ableton Live-ban, vagy bármilyen más zenei szoftverben.

Az ikonikus Launchpad teljesen újjá lett építve. RGB LED visszajelzőkkel, valamint velocity és nyomás érzékeny padokkal a Novation Launchpad Pro határtalan lehetőséget és kreativitást nyújt a zenédhez.

Ez egy hangszer - játssz rajta!

A Novation Launchpad Pro egy hangszer, amelyet élő játékra terveztek. Az új RGB padok az Ableton Live session nézetében látható clip-eknek megfelelő színnel világítanak, tehát minden azonnal látható.

Használd bármihez

A rácsot bármilyen zenei szoftverhez vagy hardverhez használhatod (standalone módban PC nélkül). Nem számít milyen szoftvert használsz, akár csatlakoztathatod pl. Logic Pro-hoz, hogy billentyűként játssz rajta, és a MIDI kimenetet pedig egy Bass Station II-re. A lehetőségek határtalanok.

Irányíts mindent

Vezéreld az effekteket, hangszereket, és plug-in-eket. A szuper lágy effekt átmenetek érdekében a padok velocity érzékeny fader-ként is működnek LED visszajelzővel, minél jobban lenyomod a padot, annál gyorsabb az átmenet.

Csatlakoztasd és kész

A Novation Launchpad Pro lapos, könnyű és masszív, mint a többi Launchpad, valamint láncba fűzhető a többi Launch termékkel, illetve a stúdió többi készülékével.

Minden benne van ami a használathoz szükséges, beleértve a kábelt, szoftvereket. A tápellátást USB-ről is kaphatja, de tartozék a tápegység is. Plusz két MIDI csatlakozó port 5 pólusú MIDI végekkel. Drivereket nem szükséges telepíteni, az eszköz Plug&Play.

õ 64 RGB háttérvilágított velocity és nyomás érzékeny pad

õ 32 RGB háttérvilágított kerek gomb

õ egy setup gomb

õ előlapi LED csík bekapcsolásjelzőként

õ narancsszínű gumilap talp

õ masszív USB csatlakozó

õ két MIDI port (3.5mm jack / 5 pólusú DIN)

õ tápcsatlakozó

õ bekapcsoló gomb

õ Kensington Security Slot

õ tartozék tápegység

õ Ableton Live Lite szoftver tartozék