Fizetési módok

Utánvét

Utánvétes fizetési mód esetén a csomagod azonnal útnak indítjuk, ha a megrendelt termékek raktáron vannak. A 15:00 -ig leadott megrendeléseket még aznap átadjuk a futárnak kézbesítésre. A csomagot a feladást követő munkanapon szállítja ki a futárszolgálat és a megrendelésed a kézbesítő futárnak tudod kifizetni. Utánvétes fizetési mód pillanatnyilag csak a Magyarországi kézbesítések esetén választható.

Előreutalás

Előreutalásos fizetési mód esetén csomagodat a megrendelésed végösszegének számlánkra való beérkezése után adjuk át a futárnak kézbesítésre.

Sofort Banking átutalás

A Sofort átutalás egy azonnali átutalásos fizetési mód, ahol az MPAY24 interfészen egyszerűen és gyorsan fizetheted ki megrendelésed. Ennél a fizetési módnál nem kell megvárnunk, hogy az átutalásod megérkezzen számlánkra, csomagodat azonnal átadjuk kézbesítésre a futárnak. Amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak, a 15:00-ig leadott megrendeléseket még aznap útnak indítjuk.
További információt a szolgáltatásról itt találhatsz: https://www.sofort.com/hun-HU

Bankkártya

Weboldalunkon fizethetsz elektronikus fizetésre alkalmas Visa, és Mastercard bankkártyákkal. A fizetés a szolgáltató oldalunkba ágyazott biztonságos felületén történik, a bankkártya adatokhoz csak a szolgáltató fér hozzá. Bankkártyás fizetés esetén csomagodat azonnal átadjuk kézbesítésre a futárnak. Amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak, a 15:00-ig leadott megrendeléseket még aznap útnak indítjuk.
Nagyobb összegű megrendelések esetén előfordulhat, hogy a bankkártyával való visszaélések elkerülése érdekében a személyazonosság igazolását kérjük emailben, a rendelés teljesítését megelőzően.

Online áruhitel (JELENLEG NEM MŰKÖDIK!)

Az online áruhitel igénylés weboldalunkon jelenleg nem elérhető. Áruhitelt csak személyesen üzletünkben tudsz igényelni! Kérjük ne adj fel online áruhitel igényléssel megrendelést! További részletekért és tájékoztatásért kattints ide.

Személyes átvétel üzletünkben

A megrendelt termékeket nyitvatartási időben átveheted személyesen is üzletünkben a 1061 Budapest, Paulay Ede utca 22-24. címen. Üzletünkben fizethetsz készpénzzel és bankkártyával is.