Sound & More

Willkommen in unserem Sound & More Bereich!

Üzletünk installációs Sound & More üzletága professzionális technikai megoldásokat kínál clubok, diszkók, bárok, éttermek, kereskedelmi egységek, intézmények hang-, és fénytechnikai, valamint multimédia rendszerének tervezésére és telepítésére.
Fontosnak tartjuk, hogy az általunk tervezett és installált rendszerek magas minőségi standardoknak feleljenek meg mind a telepítés, mind a telepített eszközök tekintetében. Igyekszünk mindig az adott feladat szempontjából legideálisabb innovatív megoldást ajánlani, a koncepciót és a megvalósítást a megrendelő költségvetéséhez adoptálva.
Kereskedelmi tapasztalatunknak valamint az iparág professzionális felhasználóival fenntartott kapcsolatinknak köszönhetően installációs megoldásaink reflektálnak az aktuális trendekre modern technológiai megoldásokra.

Munkáink kifejezetten hosszú élettartamú megoldást nyújtanak, köszönhetően a kiváló minőségű termékeknek és felhasznált komponenseknek valamint a professzionális kivitelezésnek. Az alábbi oldalakon átböngészheted néhány referenciánkat.


Licht Installationen  |  Sound Installationen