TERMÉKISMERTETŐK

Korg X3F500
Elektron Analog Rytm

Üdvözlünk termékismertető oldalunkon!

Üdvözlünk termékismertető oldalunkon!
Ezen az oldalon találhatsz a termékeinkkel kapcsolatos híreket, tutorial-okat, interjúkat, véleményeket, valamint hasznos információkat.

Index

Legújabb cikkek

EVE Audio | SC203 - Hatalmas hang, kis méret

A Berlini székhelyű EVE Audio az idei Musikmesse keretében mutatta be az SC 203 modellt, amely egy igen szokatlan és páratlan termék a kis méretű stúdió monitor hangfalak piacán.

tovább a bejegyzéshez

Native Instruments Komplete Kontrol - Fatar mechanika és ultimate control

A Native Instruments rákapcsolt, és megmutatja hogy is kell MIDI billentyűt gyártani. Hamarosan elérhető lesz az eddigi egyik legfejlettebb MIDI vezérlő billentyű.

tovább a bejegyzéshez

Titánok harca – Pioneer PLX-1000 vs. Technics SL-1210 MKII

Megérkezett az üzletbe a Pioneer új lemezjátszója, és mivel sokan kiváncsiak egy összehasonlításra a Technics 1210-zel, megpróbálunk segíteni a döntésben.

tovább a bejegyzéshez

Új AKAI MPK széria – Igásló kompromisszumok nélkül

Az új AKAI MPK széria: nem csak pár új MIDI billentyű átszínezve. Az AKAI-nál soha nem gurul el a gyógyszer: szigorúan top-of-the-line / state-of-art munkaeszközök kompromisszum nélkül!

tovább a bejegyzéshez

Allen&Heath XONE:23 és XONE:23C - nagyágyú kis méretben!

Az Allen&Heath XONE:23 keverője megérkezett végre hozzánk is, kipróbáltuk, erről szólnánk néhány szót. A kicsomagoláskor már pozitívan csalódtunk, egy jóval gyengébb minőségű, kezdő szintű készülékre számítottunk kinézetben és anyagminőségben is. Azonban a keverő megtréfált minket, jóval komolyabb eszközről beszélünk, mint amit az ára indokolna. A csatorna potméterek szorosak, a crossfader érezhetően minőségi, a fedlap pedig 2 mm vastag acélból készült.

tovább a bejegyzéshez