TESTBERICHTE

CyberStep KDJ-One

Mobile Audio Workstation – avagy egy egészen új koncepció a mobil elektronikus zenekészítést illetően. A CyberStep cég KDJ-One nevű készüléke a 2012-es év egyik legérdekesebb és legígéretesebb terméke.

Aaron Hearn egy egyészen új koncepciót hozott létre az elektronikus zenekészítés területén. Első benyomásra a KDJ-One leginkább egy Gameboy/Mini-Step-sequencer készülékek keverékének tűnik. Valójában egy hordozható groovebox-ról van szó, melyet látványos és jól használható érintő kijelzővel láttak el. A CyberStep KDJ-One nem más, mint egy többcsatornás sequencer, egy polifónikus szintetizátor, dobgép és sampler olyan funkciókkal kiegészítve, mint pl.: timestretching, pitchshifting, stb. A KDJ-One 4GB saját belső tárhellyel rendelkezik, melyet kibővíthetünk a hátulján található SDHC-kártya slot segítségével akár egy 32GB-os kártyával is.

Mivel a készülék még fejlesztés alatt áll, nincs konkrét információ arról, hogy mikortól lesz megvásárolható a boltokban, ill. sajnos az árával kapcsolatban is csak találgatni lehet. Rytota Takahashi, a CyberStep fejlesztési igazgatója szerint várhatóan a 2012-es év végén fog megjelenni a KDJ-One. Mi már nagyon várjuk!