TESTBERICHTE

BKE Beat Thang

A BKE Beat Thang nem más, mint a 21. század igényeihez igazított Workstation készülék zeneszerkesztéshez. Tökéletesen egyesítették benne a klasszikus és a professzionáis sequencer funkciókat, illetve kifejezetten kifinomult és ütős, dobgép jellegű kezelőfelületet kapott. A Beat Thang gyors DAW szoftver-integrációval is büszkélkedhet, ezen felül könnyen hozzáférhető online frissítések és update-ek tárháza gondoskodik arról, hogy a készülék mindig naprakész legyen. Átfogó hangminta könyvtárral is büszkélkedhet, több ezer élvonalbeli, professzionális és modern sample áll rendelkezésünkre alkotás közben.

 Teljes értékű mobil workstation eszköz:

A Beat Thang újratölthető Li-ion akkumulátorral 3-4 óra folyamatos működésre képes, akár teljesen függetlenül a számítógépünktől és más eszközök használatától, akár egyéb vele kompatibilis eszköz vagy eszközök használata melett.

Hang könyvtárak:

Több, mint 3000 első osztályú hangmintát tartalmaz különböző stílusokban, mint pl.: electronica, dance, hip-hop, funk, R & B, rock, pop, jazz és world, melyeket kivétel nélkül saját kezűleg a BKE mérnökei hoztak létre. Mindehez kapunk még nagyjából több mint 1000 teljesen elő beállított hangot.

Az effektek:

Az alábbi effektek állnak rendelkezésünkre a Beat Thang használata során: EQ, Compressor, Reverb, Delay, Filter, Reverse és Distortion.

Csatlakozások:

2 x fejhallgató-kimenet, 2 x 6,3mm-es jack kimenet, 1 XLR-/jack bemenet, MIDI I/O, 2 x USB port (USB MIDI) és csatlakozási lehetőség lábpedál számára. 2 x SDHC slot, melyet bővíthetünk akár 64 GB-ig.

 A kezelőfelület fontosabb tulajdonságai:

16 nyomásérzékeny, ill. velocity érzékeny pad (kromatikus billentyű elrendezés szerint), gyártó által szabadalmaztatott pitch bend és modulációs kerék és egy beépített, nagy felbontású kijelző, mely biztosítja a kiváló láthatóságot a felhasználó számára.

A Beat Thang kompatibilis BTV Pro AU / VST plug-inekkel Mac-en és PC-n egyaránt. Mi úgy gondoljuk, ezen tulajdonságok alapján és tekintettel a jó ár-érték arányra, bátran érdemes kiegészíteni a BKE Beat Thang-jével leendő vagy már meglévő stúdiónkat. Hamarosan kipróbálható az üzletünkben!